Wat houdt het individuele 3 maanden online traject in?

“JE ZAAK NEXT LEVEL” online 1-op-1 traject

We starten met een GRATIS en VRIJBLIJVEND online intakegesprek van circa 30 minuten. Tijdens dit gesprek vertel jij waar je tegenaan loopt in je bedrijf en wat je wensen zijn. Ik bekijk of ik de juiste persoon voor jou ben om je te helpen.

Als we een goede match zijn gaan we als volgt verder:

9

1e afspraak

Hier plannen wij ons eerste online gesprek van 60 minuten om jouw hulpvragen te bespreken en een acieplan te maken.

9

2e afspraak

Hier plannen wij ons tweede onlinegesprek van 60 minuten om te bespreken of je actieplan goed loopt of dat je toch nog vragen hebt, zodat je de komende twee weken zelf aan de slag kunt.

9

3e afspraak

Hier plannen we ons derde onlinegesprek van 60 minuten, waarin we jouw voortgang, vragen en actiepunten bespreken.

9

4e afspraak

Hier plannen we ons vierde onlinegesprek van 60 minuten, waarin we jouw voortgang, vragen en actiepunten bespreken.

9

5e afspraak

Hier plannen we ons vijfde onlinegesprek van 60 minuten, waarin we jouw voortgang, vragen en actiepunten bespreken.

9

6e afspraak

Hier plannen we ons zesde en laatste onlinegesprek van 60 minuten om al je actiepunten te evalueren en je doelen nogmaals scherp te krijgen.

 

Straks stroomt jouw agenda vol met de klanten waar jij blij van wordt en op de dagen en uren waarop jij wilt werken!

Na elk gesprek tijdens het traject kun jij aan de slag met de besproken actiepunten.

Tussentijds mag je mij contacten per email als je dringende vragen hebt die echt niet kunnen wachten tot ons volgende gesprek. Ik zal jouw mail dan zo spoedig mogelijk beantwoorden, maar in elk geval binnen 48 uur (van maandag tot en met vrijdag).

Uiteraard lever ik maatwerk, want ieder mens is uniek!

Jouw investering is slechts € 1.250,- of twee termijnen van €640,-. (bedragen zijn exclusief btw).

Ja, dit wil jij ook!

Aan het einde van het traject:

9

Stroomt jouw agenda vol met de klanten waar jij blij van wordt en op de dagen en uren waarop jij wilt werken!

9

Ga je verkopen zoals je nog nooit hebt gedaan!

9

Kun je niet alleen moeiteloos alle kosten betalen, maar ook een passend salaris naar jezelf overmaken. Langzamerhand wordt het de normaalste zaak van de wereld dat je trots je partner of vriendinnen op een etentje kunt trakteren. Of eindelijk de reis kan maken waar je zo van droomt!

9

Werk je weer met plezier in je salon zonder al het gedoe rondom je financiën!

 

“Als je altijd doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg”

 

“Ik ken Nicole al 10 jaar. Nicole is zeer deskundig op het gebied van ondernemen en heeft veel kennis in huis op het gebied van huidverzorging en apparatuur in de beautybranche. Ze is punctueel, communicatief en heel plezierig in de omgang. Nicole is daarnaast oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van andere mensen en voelt snel aan in wat voor stemming ik ben en past zich daar feilloos aan aan. Door haar levenservaring en brede belangstelling weet zij van veel onderwerpen wat af wat maakt dat Nicole mij van zeer goede adviezen en ondernemerstips voorziet. Met haar jarenlange ervaring en kwaliteiten als ondernemer en schoonheidsspecialiste, persoonlijkheid en ondernemingsgeest, twijfel ik er niet aan dat zij nog vele collega’s in de beautybranche ook verder zal helpen met hun zaak.”

Oda

“Nicole heb ik in het werk leren kennen als een professioneel, zakelijk sterke dame die met gerichte vragen snel to the point komt.

Ze is open, eerlijk, warm, betrokken, breed geïnteresseerd en heeft kijk op zaken. Haar kernkwaliteiten zijn onder andere haar enthousiasme, organisatietalent en daadkracht. Nicole luistert aandachtig en voorziet tevens van helder advies.

Zij heeft zelf ruime ervaring als zelfstandig ondernemer en ze heeft zich ook altijd tussen andere zelfstandig ondernemers bewogen. Zonder Nicole was ik nooit gekomen waar ik nu ben met mijn zaak en persoonlijk”

D. Berks

KAN JIJ NIET WACHTEN OM TE STARTEN MET DIT TRAJECT OM JOUW SALON SUCCESVOL TE MAKEN?

 

Denk jij dat ik de coach ben die jou kan helpen om jouw salon te laten groeien? Vul dan snel het vragenformulier in via de roze button.

Ik kijk uit naar je reactie!

 

 

Vul hier je gegevens in om te starten met het coachingstraject

 

Pin It on Pinterest