IK BEN GESCHROKKEN!

Deze maand mocht ik als speciale gast aanwezig zijn tijdens een aantal hotel dagen in het land van een groot salon cosmetica merk. Ontzettend leuk om te doen, maar jee o jee, wat ben ik geschrokken van het gebrek aan ondernemerschap bij 99% van de schoonheidsspecialisten die ik heb gesproken tijdens deze dagen.

Dat het niet helemaal lekker zat bij de meesten wist ik wel, maar dat het zo erg was wist ik niet.

Het sterkt mij wel enorm dat mijn missie om schoonheidsspecialisten meer ondernemer te maken niet voor niets is.

Het is een prachtig beroep met veel vakvrouwen die keihard werken in hun salon. Vaak maken ze lange dagen met zelfs een aantal avonden erbij. Maar als ik ze vraag of ze tevreden zijn met hun inkomen schudden ze beduusd nee….

Wat is dat toch dat vrouwen zichzelf vaak niet voor vol aanzien, een beetje stilletjes hun “ding” doen en ondertussen niet verdienen wat ze eigenlijk waard zijn?

Ik sprak zelfs een moeder en dochter die samen keihard in hun salon werken, waarvan alleen de dochter een minimuminkomen heeft en de moeder niets, lees NIETS verdient per maand. Geen euro!!

99% van de schoonheidsspecialisten heeft GEEN omzetdoel per jaar! Ze doen maar wat. Ze “volgen hun hart”. Nou, ik weet niet hoe dat met jou zit, maar als ik mijn hart volg groeit mijn bankrekening niet gestaag ;-).

Waar gaat dit mis?

Hoe ze dit kunnen veranderen weten ze vaak niet. Ze zitten al jaren vast in hun dagelijkse routine, dat veranderen niet in hun agenda staat.

Herken je jezelf hierin en ben je het zat om keihard te werken en niets te verdienen? Meld je dan aan voor een gratis sessie met mij op www.jezaaknextlevel.nl.

Met ondernemende groet,

Nicole Pappot

 

Deel mijn blog via social media

Pin It on Pinterest