Reviews van klanten:

“Ik ken Nicole al 10 jaar. Nicole is zeer deskundig op het gebied van ondernemen en heeft veel kennis in huis op het gebied van huidverzorging en apparatuur in de beautybranche. Ze is punctueel, communicatief en heel plezierig in de omgang. Nicole is daarnaast oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van andere mensen en voelt snel aan in wat voor stemming ik ben en past zich daar feilloos aan aan. Door haar levenservaring en brede belangstelling weet zij van veel onderwerpen wat af wat maakt dat Nicole mij van zeer goede adviezen en ondernemerstips voorziet. Met haar jarenlange ervaring en kwaliteiten als ondernemer en schoonheidsspecialiste, persoonlijkheid en ondernemingsgeest, twijfel ik er niet aan dat zij nog vele collega’s in de beautybranche ook verder zal helpen met hun zaak.”

Oda

Eind 2020 kreeg ik de diagnose borstkanker, daardoor heb ik ruim 1 jaar niet kunnen werken in mijn salon. Gelukkig gaat het goed nu. Door mijn ziekte werd ik toch behoorlijk aan het denken gezet: Wat wil ik straks? Waarom werkte ik zoveel? en die avonden?

Ik wist wel dat het beter kon, ik werd altijd geleefd door de afspraken….ik wilde de salon (die ik 15 jaar heb) verbeteren, ik wilde een betere balans tussen werk en privé! Maar ik wist niet zo goed hoe & waar te beginnen….

Door de coaching van Nicole durfde ik eindelijk verandering in mijn salon aan te brengen! Nicole zet je aan het denken en zorgt ervoor dat je zelf weer de regie hebt. Door haar jarenlange ervaring snapt ze me, ze is goed met teksten en cijfertjes… Stap voor stap werd tijdens de coachinggesprekken en door het ‘huiswerk’ helderder wat mijn doelen zijn, mijn aanbod is veranderd en ik heb een betere focus op de financiën, mijn klant en mezelf! Beetje jammer dat ik eerst ziek moest worden om deze stap te zetten…Ik ben trots om met veel energie & zin met mijn verbeterde salon aan het werk te gaan!

 

♡ Linda Spruijt – Beau By Lin ♡ www.beaubylin.nl

“Ik zocht hulp bij het professioneel opzetten van mijn nieuwe schoonheidssalon en bij het opzetten van een goede website.

Nicole heeft mij heel goed geholpen bij het opstellen van een ideaal klantprofiel en een behandelaanbod afgestemd op mijn ideale klant. Ook heeft zij mij begeleidt bij het maken van mijn website teksten, zodat mijn ideale klant zich direct aangetrokken voelt tot mijn aanbod.

Ik zou Nicole aanbevelen aan beginnende en bestaande schoonheidsspecialisten die hun salon in 1 keer goed willen neerzetten in de markt of hun salon verder willen professionaliseren. Nicole kan mensen een spiegel voorhouden en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ze is positief kritisch, kan goed adviseren op basis van haar eigen inzichten en ervaring in de beautybranche. Ze is erg goed georganiseerd en heel vakkundig. Ik vind het heel prettig om met Nicole samen te werken en krijg veel energie van onze coachcalls!”

Sita Ranner-Klerks/Schoonheidsinstituut Sita Klerks

 

“Nicole heb ik in het werk leren kennen als een professioneel, zakelijk sterke dame die met gerichte vragen snel to the point komt.

Ze is open, eerlijk, warm, betrokken, breed geïnteresseerd en heeft kijk op zaken. Haar kernkwaliteiten zijn onder andere haar enthousiasme, organisatietalent en daadkracht. Nicole luistert aandachtig en voorziet tevens van helder advies.

Zij heeft zelf ruime ervaring als zelfstandig ondernemer en ze heeft zich ook altijd tussen andere zelfstandig ondernemers bewogen. Zonder Nicole was ik nooit gekomen waar ik nu ben met mijn zaak en persoonlijk”

D.Berks

Een aantal maanden geleden ben ik het coaching traject gestart bij Nicole.
Door haar jarenlange ervaring als eigenaresse van haar eigen succesvolle praktijk had ik er alle vertrouwen in bij haar in goede handen te zijn.
Door de gerichte vragen die zij stelde kwamen we al snel tot de kern en werd het duidelijk waar ik met mijn praktijk naartoe wilde en waar de knelpunten zaten.
Stap voor stap maakten we een plan om bedrijf verder te laten groeien en bloeien.
Door de consulten kreeg ik echt weer het gevoel dat ik de touwtjes in handen had en zag ineens veel duidelijker waar ik naartoe wilde.
Wat er voornamelijk is gebeurd is dat dingen in beweging werden gezet
Dingen waar ik zelf al langer tegenaan liep, al te lang over  twijfelde , beslissingen die ik voor me uitschoof , tijdens dit traject merkte ik dat Nicole mij net dat zetje gaf dat ik nodig had
Om deze stappen nu wel te zetten en door te pakken.
En als je dan merkt dat het werkt is het makkelijk om die motivatie vast te houden.
Ik kan iedereen aanraden om een coaching traject aan te gaan bij Nicole!

Tammy Meijer/The Beauty Shop

KLIK HIER OM KANS TE MAKEN OP EEN GRATIS STRATEGIESESSIE

 

Ben jij benieuwd of ik jou kan helpen om jouw salon succesvol te maken?

Vul dan snel het vragenformulier in via de roze button om kans te maken op een gratis strategiesessie met mij.

Ik kijk uit naar je reactie!

 

Pin It on Pinterest