Benieuwd of ik je kan helpen?

Maak kans op een gratis strategie gesprek

Denk jij dat ik de coach ben die jou kan helpen om jouw salon succesvol te maken?

Het is mijn missie om beauty professionals te helpen om meer ondernemer te worden, zodat ze met hun salon meer omzet, meer goed betalende klanten en meer rust en vrijheid krijgen . Ik selecteer elke maand 4 ondernemers in de beauty branche voor een gratis strategie sessie van 30 minuten.

Voordat we beginnen, analyseer ik je huidige salon aan de hand van de door jou ingevulde vragenlijst. Als je geselecteerd bent, neem ik contact met je op. Als je aan het eind van de maand geen bericht hebt ontvangen, dan ben je helaas niet geselecteerd. Je mag altijd opnieuw meedoen de volgende maand.

Tijdens de gratis sessie kijken we samen of je huidige manier van werken en je productaanbod de juiste is. Tevens geef ik je direct al wat tips hoe het anders zou kunnen voor je.

Ik kijk uit naar je reactie!

 

Vul hier je gegevens in om kans te maken op een gratis strategiesessie

 

Eind 2020 kreeg ik de diagnose borstkanker, daardoor heb ik ruim 1 jaar niet kunnen werken in mijn salon. Gelukkig gaat het goed nu. Door mijn ziekte werd ik toch behoorlijk aan het denken gezet: Wat wil ik straks? Waarom werkte ik zoveel? en die avonden?

Ik wist wel dat het beter kon, ik werd altijd geleefd door de afspraken….ik wilde de salon (die ik 15 jaar heb) verbeteren, ik wilde een betere balans tussen werk en privé! Maar ik wist niet zo goed hoe & waar te beginnen….

Door de coaching van Nicole durfde ik eindelijk verandering in mijn salon aan te brengen! Nicole zet je aan het denken en zorgt ervoor dat je zelf weer de regie hebt. Door haar jarenlange ervaring snapt ze me, ze is goed met teksten en cijfertjes… Stap voor stap werd tijdens de coachinggesprekken en door het ‘huiswerk’ helderder wat mijn doelen zijn, mijn aanbod is veranderd en ik heb een betere focus op de financiën, mijn klant en mezelf! Beetje jammer dat ik eerst ziek moest worden om deze stap te zetten…Ik ben trots om met veel energie & zin met mijn verbeterde salon aan het werk te gaan!

♡ Linda Spruijt – Beau By Lin ♡

Een aantal maanden geleden ben ik het coaching traject gestart bij Nicole.
Door haar jarenlange ervaring als eigenaresse van haar eigen succesvolle praktijk had ik er alle vertrouwen in bij haar in goede handen te zijn.
Door de gerichte vragen die zij stelde kwamen we al snel tot de kern en werd het duidelijk waar ik met mijn praktijk naartoe wilde en waar de knelpunten zaten.
Stap voor stap maakten we een plan om bedrijf verder te laten groeien en bloeien.
Door de consulten kreeg ik echt weer het gevoel dat ik de touwtjes in handen had en zag ineens veel duidelijker waar ik naartoe wilde.
Wat er voornamelijk is gebeurd is dat dingen in beweging werden gezet
Dingen waar ik zelf al langer tegenaan liep, al te lang over  twijfelde , beslissingen die ik voor me uitschoof , tijdens dit traject merkte ik dat Nicole mij net dat zetje gaf dat ik nodig had
Om deze stappen nu wel te zetten en door te pakken.
En als je dan merkt dat het werkt is het makkelijk om die motivatie vast te houden.
Ik kan iedereen aanraden om een coaching traject aan te gaan bij Nicole!

T. Meijer

Pin It on Pinterest