Voor Beauty Professionals met een salon

HERKEN JIJ DIT OOK?

Is dit het nou?

Ben je klaar voor verandering?

Je bent een kei in je vak. Je bent apetrots op je salon. Alle aspecten voor een bloeiende zaak zijn aanwezig. Toch gaat het niet zoals je wilt. Je werkt bijna elke dag en ook nog een paar avonden in de week en stopt heel veel energie in je zaak, maar toch haal je niet de omzet die je nodig hebt om elke maand goed rond te komen. Je vraagt eigenlijk veel te weinig geld voor je behandelingen, maar durft je behandeltarieven niet te verhogen uit angst je klanten te verliezen. Verkopen vind je doodeng en durft er niet eens over te beginnen met je klanten. Je zou zo graag elke maand een mooi salaris voor jezelf willen, zodat je niet meer afhankelijk bent van je partner, maar zoals het nu gaat heb je daar echt geen geld voor. Je denkt vaak “is dit het nou?” en “waar werk ik nou zo hard voor?”. Je bent steeds vaker gefrustreerd over je resultaten. Advertenties in de krant, kortingsacties, flyers etc., niks werkt….. Je weet nu echt niet meer wat je zou kunnen doen om te zorgen dat je salon eindelijk eens geld gaat opleveren.

Hoe zou het voor je zijn als?

9

Je een volle agenda hebt, gevuld met goed betalende klanten die bereid zijn jouw gewenste tarieven te betalen en op dagen en tijden komen waarop JIJ wilt werken?

9

Je gaat leren hoe jouw klanten een extra behandeling of een product bij je kopen, zonder het gevoel te hebben dat je aan het verkopen bent?

9

Je eindelijk een salaris gaat verdienen wat je waard bent?

9

Je moeiteloos alle bedrijfskosten kunt betalen?

9

Je weer met veel plezier je vak als beauty professional kunt gaan uitoefenen, zonder al het gedoe rondom de financiën en het vullen van je agenda met jouw ideale klanten?

1 op 1 online traject “Je zaak next level”

Dit is mogelijk als je bij mij het 1 op 1 online traject “JE ZAAK NEXT LEVEL” gaat volgen! Dit traject duurt 3 maanden en bestaat uit 6 online sessies van 60 minuten, waarin ik jou ga coachen om van jouw salon een succesvol bedrijf te maken. Voor meer omzet, meer plezier en meer rust en vrijheid voor jezelf.

Aan het einde van het traject:

9

Stroomt jouw agenda vol met de klanten waar jij blij van wordt en op de dagen en uren waarop jij wilt werken!

9

Ga je verkopen zoals je nog nooit hebt gedaan!

9

Kun je niet alleen moeiteloos alle kosten betalen, maar ook een passend salaris naar jezelf overmaken. Langzamerhand wordt het de normaalste zaak van de wereld dat je trots je partner of vriendinnen op een etentje kunt trakteren. Of eindelijk de reis kan maken waar je zo van droomt!

9

Werk je weer met plezier in je salon zonder al het gedoe rondom je financiën!

 

Maak JIJ vandaag de keuze om jouw salon te laten groeien?

Een beter moment komt er niet!

Je investering voor dit hele traject bedraagt € 1.250,- of twee termijnen van €640,-. (bedragen zijn exclusief btw)

“Ik ken Nicole al 10 jaar. Nicole is zeer deskundig op het gebied van ondernemen en heeft veel kennis in huis op het gebied van huidverzorging en apparatuur in de beautybranche. Ze is punctueel, communicatief en heel plezierig in de omgang. Nicole is daarnaast oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van andere mensen en voelt snel aan in wat voor stemming ik ben en past zich daar feilloos aan aan. Door haar levenservaring en brede belangstelling weet zij van veel onderwerpen wat af wat maakt dat Nicole mij van zeer goede adviezen en ondernemerstips voorziet. Met haar jarenlange ervaring en kwaliteiten als ondernemer en schoonheidsspecialiste, persoonlijkheid en ondernemingsgeest, twijfel ik er niet aan dat zij nog vele collega’s in de beautybranche ook verder zal helpen met hun zaak.”

Oda

“Nicole heb ik in het werk leren kennen als een professioneel, zakelijk sterke dame die met gerichte vragen snel to the point komt.

Ze is open, eerlijk, warm, betrokken, breed geïnteresseerd en heeft kijk op zaken. Haar kernkwaliteiten zijn onder andere haar enthousiasme, organisatietalent en daadkracht. Nicole luistert aandachtig en voorziet tevens van helder advies.

Zij heeft zelf ruime ervaring als zelfstandig ondernemer en ze heeft zich ook altijd tussen andere zelfstandig ondernemers bewogen. Zonder Nicole was ik nooit gekomen waar ik nu ben met mijn zaak en persoonlijk”

D. Berks

vragen?

Hier heb ik een aantal veel gestelde vragen voor je beantwoord:

9

1. Moet ik direct het traject afnemen als ik de knop indruk?

Nee, we plannen eerst een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek van circa 30 minuten om te kijken of we een goede match zijn.

9

2. Kom je ook op locatie?

Het 1 op 1 traject is volledig online. Mocht het voor een goed verloop van het proces toch nodig zijn om toch naar jouw salon te komen, dan zullen wij dit apart afspreken met elkaar.

9

3. Wanneer kan ik starten met het traject?

Na onze gratis en vrijblijvende kennismakingssessie bepalen we in overleg de startdatum.

 

“Als je altijd doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg”

 

 

Vul hier je gegevens in om kans te maken op een gratis strategie gesprek

 

Eind 2020 kreeg ik de diagnose borstkanker, daardoor heb ik ruim 1 jaar niet kunnen werken in mijn salon. Gelukkig gaat het goed nu. Door mijn ziekte werd ik toch behoorlijk aan het denken gezet: Wat wil ik straks? Waarom werkte ik zoveel? en die avonden?

Ik wist wel dat het beter kon, ik werd altijd geleefd door de afspraken….ik wilde de salon (die ik 15 jaar heb) verbeteren, ik wilde een betere balans tussen werk en privé! Maar ik wist niet zo goed hoe & waar te beginnen….

Door de coaching van Nicole durfde ik eindelijk verandering in mijn salon aan te brengen! Nicole zet je aan het denken en zorgt ervoor dat je zelf weer de regie hebt. Door haar jarenlange ervaring snapt ze me, ze is goed met teksten en cijfertjes… Stap voor stap werd tijdens de coachinggesprekken en door het ‘huiswerk’ helderder wat mijn doelen zijn, mijn aanbod is veranderd en ik heb een betere focus op de financiën, mijn klant en mezelf! Beetje jammer dat ik eerst ziek moest worden om deze stap te zetten…Ik ben trots om met veel energie & zin met mijn verbeterde salon aan het werk te gaan!

♡ Linda Spruijt – Beau By Lin ♡

Een aantal maanden geleden ben ik het coaching traject gestart bij Nicole.
Door haar jarenlange ervaring als eigenaresse van haar eigen succesvolle praktijk had ik er alle vertrouwen in bij haar in goede handen te zijn.
Door de gerichte vragen die zij stelde kwamen we al snel tot de kern en werd het duidelijk waar ik met mijn praktijk naartoe wilde en waar de knelpunten zaten.
Stap voor stap maakten we een plan om bedrijf verder te laten groeien en bloeien.
Door de consulten kreeg ik echt weer het gevoel dat ik de touwtjes in handen had en zag ineens veel duidelijker waar ik naartoe wilde.
Wat er voornamelijk is gebeurd is dat dingen in beweging werden gezet
Dingen waar ik zelf al langer tegenaan liep, al te lang over  twijfelde , beslissingen die ik voor me uitschoof , tijdens dit traject merkte ik dat Nicole mij net dat zetje gaf dat ik nodig had
Om deze stappen nu wel te zetten en door te pakken.
En als je dan merkt dat het werkt is het makkelijk om die motivatie vast te houden.
Ik kan iedereen aanraden om een coaching traject aan te gaan bij Nicole!

T. Meijer

Pin It on Pinterest